Els de la Plana Baixa treuen la cançó "Ulls ullets", en què musiquen un poema de l'escriptor borrianenc Josep Palomero

Pleasant Dreams segueix somiant amb els ulls oberts al seu nou videoclip

Tenir una llarga trajectòria al darrere no és sinònim de perdre les ganes de tocar, i Pleasant Dreams en són l'exemple. Vint anys a l'esquena i continuen amb el somni plaent i real de seguir fent cançons cada cop millors. El proper disc dels de Xiles i Nules arribarà aquest mes, i ens n'han avançat una cançó que s'acompanya d'un videoclip. El tema es diu "Ulls ullets" i és una musicació del poema "El grumet" de l'escriptor borrianenc Josep Palomero.
Text: Enderrock. Fotos: Arxiu grup.


Temps (autoeditat, 2019) serà el nom que durà l'àlbum i que presentaran per primera vegada a l'edició d'enguany del festival EMAC de Borriana, el dia 15 de febrer. Amb tres nous components a la formació, la banda agafa tons i aires de la música tradicional sud-americana, com la cúmbia. Les llambregades electròniques marca de la casa, però, no desapareixen a les noves cançons.

Per a la realització del videoclip s'ha tingut la col·laboració de l'escola de ball Forma't de Betxí. Les ballarines creen una coreografia centrada en els ulls com a element protagonista i amb els moviments i les mirades com a vehicle d’expressió de sentiments. El vídeo s’ha enregistrat al Palau-Castell de Betxí i en diferents zones abandonades de la mateixa localitat. Podríem dir que Pleasant Dreams són un grup fermament aferrat al seu territori, la Plana Baixa.