Estrenem el videoclip de la cançó "En venda", del seu àlbum de debut

L'Últim Europeu salta en paracaigudes

Del desamor de vegades en surt l'oportunitat de saltar en paracaigudes, de sentir-te en caiguda lliure per després alçar-te. Aquest instant és el que vol capturar L'Últim Europeu al seu nou videoclip, de la cançó "En venda", que avui estrenem i que forma part del seu primer llarga durada, Naus espacials i altres objectes per identificar (autoeditat, 2019).
Text: Helena Martín. Fotos: Arxiu grup.
Segons expliquen els membres del grup, els cosins Lacasa, aquest tema reflexiona al voltant de "la fase final d'una relació, en què esperes l'instant perfecte per obrir el paracaigudes". L'audiovisual, creat pel seu amic A. Calcutt, s'inspira en la força de les paraules que més impacte li van causar en sentir la cançó, com 'guerra', 'paciència' o 'confiança'.

 
L'àlbum de debut d'aquest duet de la Ribera Alta del Xúquer es caracteritza per la delicadesa i la sensibilitat que han posat en el procés de creació, ja que parteix de vivències i aventures que han viscut els seus integrants en pell pròpia durant els anys que porten fent música. Els valors de la formació són clars: respecten el que els envolta i situen la naturalitat i la transparència com els pilars de la seva tasca com a músics. 

A dia d'avui, el duet afirma: "Estem abocats al cent per cent en el projecte. Tenim ganes de poder mostrar a la gent el que fem, el que sabem fer i el que som capaços de fer", expliquen entusiasmats. Un bon reflex d'això és la seva agenda de concerts, farcida de noves dates. El 2 de maig, per exemple, obriran en acústic el directe de Pau Vallvé, i seguiran amb la gira l'endemà, el 3 de maig, a Catadau. El dia 17 del mateix mes presentaran en format elèctric el seu disc a la sala Wah Wah de València, una data que esperen amb els instruments a punt.