«Como yo» és l'últim clip del disc «Bagheera», de la rapera d'Aldaia

Ni fregar ni cuinar, JazzWoman canta en nou videoclip

'No te voy a mantener, mueve el culo de una vez': la rapera JazzWoman està farta d'homes que dominin la seva vida. Davant el masclisme que viuen les dones en l'àmbit domèstic, la valenciana treu el videoclip de "Como yo", una contundent cançó inclosa al seu darrer disc, 'Bagheera' (autoeditat, 2018). 
Text: Enderrock. Fotos: Arxiu de l


Aquest audiovisual té un clam principal: 'Las mujeres como yo solo quieren libertad'. Cansades de fregar, cuinar o anar a comprar a mercè dels seus marits, les dones del videoclip es planten per reivindicar que són lliures. Amb base de trap i amb unes rimes cent per cent feministes, la component del col·lectiu Periferia Norte s'acompanya en aquest clip de dones de diverses generacions, estenent així el seu missatge més enllà del públic jove. 

Establerta com una de les referents de recent fornada en l'esfera de les músiques urbanes dels Països Catalans, JazzWoman ja ha col·laborat amb un gran nombre de músics, com per exemple Zoo, en el tema "Cançons d'ofrena". La rapera també ha compartit escenari recentment amb Sara Hebe i Tribade. El proper concert de l'artista valenciana serà a Altea, Alacant, el proper dissabte 29 de juny.