El termini de presentació de candidatures es tancarà dilluns 30 de setembre

Oberta la convocatòria per a participar als Premis Ovidi

La XIV edició dels Premis Ovidi ha fet pública la convocatòria per a presentar-hi projectes musicals, tant consolidats com emergents, i s'estendrà fins al 30 de setembre. L'entrega dels guardons tindrà lloc al teatre Rialto a finals del mes d'octubre. 
Enderrock
El Col·lectiu Ovidi Montllor ha obert la convocatòria de la XIV edició dels Premis Ovidi fins al proper 30 de setembre, que reconeixen els treballs discogràfics d'artistes valencians publicats en el període d'un any a partir del 30 de setembre del 2018, i que compten amb el suport de la Generalitat Valenciana i de l'Institut Valencià de Cultura. La gala d'entrega dels guardons se celebrarà al teatre Rialto de València a finals d'octubre. 

L'organització del certamen ha fet públiques les bases de l'edició 2019 incidint en un dels requisits principals per a la participació: ser valencià. Segons comuniquen, la voluntat dels Premis Ovidi és abastar "tota l'extensió geogràfica de la llengua catalana", però mentre es mantingui "la situació d’anormalitat que pateix la música interpretada en valencià", només podran participar dels Premis Ovidi els músics valencians, "independentment del lloc d'enregistrament del disc o de residència". 

Per a llegir les bases completes o inscriure't als Premis Ovidi, pots consultar aquest arxiu