Estrenem el nou videoclip del productor valencià, "California Love", que formarà part del vinil 'Insomni Breaks'

L'insomni productiu de Dj Rule

El valencià Dj Rule (Joan Rodríguez), discjòquei de Pupil·les, s'estrena com a productor amb el vinil 'Insomni Breaks' (autoeditat, 2020) i ens en regala una mostra amb la forma del videoclip "Californa Love", que publiquem en exclusiva.
Text: Èlia Gea. Fotos: Arxiu Dj Rule.


A principis d'estiu, Dj Rule va passar per una època perllongada d'insomni i va aprofitar per començar a produir a les nits, de vegades fins que sortia el sol. A una de les bases que va crear va voler afegir-li una versió a cappella de Dr.Dre i 2pac de "California Love", i així va sorgir aquest primer tema. "Vaig triar aquesta a cappella perquè és un tema que me mola molt i me transmitix moltes coses", comenta el DJ.

El vinil, que veurà la llum els propers mesos, està totalment autoproduït amb l'ajuda d'Alfonsound, i contindrà instrumentals de hip-hop, el remix de "California Love", alguns sàmplers i, avança, "alguna sorpreseta més". El músic no només volia "pujar aquests temes a internet i vendre'ls a rapers, perquè aquestes bases tenen un gran sentit emocional per mi", comenta, per això ha decidit editar-los en format vinil. Per aquest projecte en solitari ha comptat també amb la col·laboració d'Helga Ambak pel disseny de la portada i contraportada del vinil i de Manel Mazcu per realitzar el videoclip.