Estrenem el videoclip del grup mallorquí amb el duet valencià

La «Flor del desert» uneix Jès! i Pupil·les

La banda mallorquina Jès! debuta enguany amb 'El futur de cada passa' (autoeditat, 2020), un disc farcit de cançons pròpies que recorre diferents estils amb el 'leitmotiv' de la festivitat que la formació ha defensat durant aquests dos anys de recorregut dalt dels escenaris: passant pel pop, la rumba, el reggae o la salsa. Presentem el videoclip d'un dels temes que forma part de l'àlbum, "Flor del desert", que interpreten amb la col·laboració de Pupil·les.
Text: Redacció. Fotos: Arxiu del grup


"Flor del desert" combina la rumba dels mallorquins amb el rap característic del grup valencià Pupil·les per parlar de la superació de les pors i del renaixement que deriva d'una època dura emocionalment. Una temàtica que, a priori, contrasta amb el to festiu i ballable de la cançó però que ambdòs grups aconsegueixen casar: "Fem fora les pors, escolte la meua veu, torna a somriure, vull que ho celebreu", canta Pupil·les.

El futur de cada passa compta també amb les col·laboracions dels mallorquins Xanguito i de la barcelonina Suu i va veure la llum el 9 de març.