El COM convida músics i cantants a versionar Ovidi Montllor

L'Ovidi més plural

Amb motiu dels 25 anys de la mort d’Ovidi Montllor, el Col·lectiu de músics i cantants valencians que duu el seu nom (COM) va declarar el 2020 Any Ovidi Montllor. En un primer moment es van preveure moltes activitats relacionades amb l’obra d’Ovidi Montllor. concerts, celebracions, projeccions de pel·lícules… Fins i tot es va programar per al novembre vinent la concessió dels premis Ovidi Montllor a Alcoi, la ciutat on va néixer l’artista
Text: Redacció. Fotos: Juan Miquel Morales.
Amb motiu dels 25 anys de la mort d’Ovidi Montllor, el Col·lectiu de Músics i Cantants valencians que duu el seu nom (COM) va declarar el 2020 Any Ovidi Montllor. En un primer moment es van preveure moltes activitats relacionades amb l’obra d’Ovidi Montllor: concerts, celebracions, projeccions de pel·lícules… Fins i tot es va programar per al novembre vinent la concessió dels Premis Ovidi Montllor a Alcoi, la ciutat on va néixer l’artista.

L’arribada del coronavirus, l’estat d’alarma i la quarantena han fet que alguns d’aquests actes s’hagin hagut de cancel·lar o ajornar. Però el COM va aprofitar el confinament per convidar els músics i cantants a fer versions de les cançons d’Ovidi Montllor. Els vídeos amb les versions es poden veure a través del canal que el COM té a YouTube.

Ja són més de 30 els grups i cantants que han versionat Ovidi seguint la crida del COM. Cadascú amb el seu estil, cadascú la cançó que ha volgut, però totes amb un nexe en comú: el respecte per l’obra d’un dels cantants primordials de la música en català del segle XX.

Hugo Mas - “El meu poble Alcoi”El Diluvi - “Autocrítica i crítica”Toti Soler & Mireia Vives - “Cançó de suburbi”Verdcel - "Cançó del cansat"Borriana Big Band - "M'aclame a tu"

 
Podeu veure la resta de vídeos canal del COM a Youtube.