Presentem en primícia el primer tema de la cantautora de Vinaròs, que avança l'EP de debut que descobrirà al juliol

​Les «​Vies paral·leles» amb què s'estrena Esther

Des del Vinaròs arriba una nova proposta musical amb veu de dona: Esther. L’artista publicarà aquest estiu el seu primer EP, 'Les teues ales' (Primavera d’Hivern, 2021), que ha estat produït per Àlex Martínez (Tardor) -a qui va conèixer al programa televisiu Cantant al cotxe- i del qual avui descobrim la primera pista, el videoclip de “Vies paral·leles”
Text: Èlia Gea. Fotos: Fotograma.


Aquest tema amb què la jove cantautora s'estrena tracta d’aquell amor que, amb la mateixa intensitat que va començar, ara ha acabat. Amb la intimitat de la seva guitarra i la seva veu càlida com a protagonistes, Esther canta sobre una parella que, “després de tants colps contra el mateix mur”, prenen vies paral·leles, “que ja mai no es trobaran”. Però lluny de versar des de la tristesa paralitzant, l’artista ens parla des de la calma i l’acceptació de la situació.

El clip que acompanya la peça té a Esther i als paisatges del Delta de l’Ebre al centre, i ha estat enregistrat per Carles Mas i dirigit per Sud+Sud. Quant al disc, la música s’ha acompanyat -a més d’Àlex Martínez- de Tono Hurtado com a enginyer de so i Pau Paredes com a compositor i arranjador de teclats i piano.