Descobrim el primer avançament de l'àlbum de debut de la cantautora

La ruptura de Kela per a un nou començament

Raquel Mengual 'Kela' és metgessa i després d'onze anys dedicant-s'hi i combinant-ho amb la seva carrera musical, finalment ha decidit trencar amb l'establert apostar i focalitzar-se en la seva faceta artística. Aquest dissabte 2 d'abril la cantautora de Pego posarà en marxa una campanya a Verkami per fer possible el seu primer treball discogràfic, 'El mirall'  (Primavera d'Hivern, 2022), amb què dona resposta a aquesta necessitat vital de fer cançons
Text: Nil Ortiz. Fotos: Arxiu.


A "T'estimava", Kela narra l'estranyesa que es viu en una ruptura, quan d'aquell amor que es compartia sembla que no en quedi res. "T’estimava tant i ja no puc fer-ho (...). Ja no som qui érem tan sols fa un segon", canta l'artista amb la veu distorsionada sobre una base de beats electrònics i guitarres estripades.

El tema ha comptat amb la producció, mescla i arranjaments de Joel Gilabert a Anima Studio, de Dénia, i ha estat masteritzat per Carlos Quintero. La cançó, a més, ve acompanyada per un videoclip autoproduït per la cantant, amb l'ajuda d'Alícia Soriano, on Kela escriu la lletra de la cançó en forma d'una carta de desamor, mentre recorda els moments viscuts.