Compte enrere per a la celebració del festival del Cap d'Any valencià, que enguany es presenta amb 30 concerts a Tavernes de la Valldigna

Zoo, Talco i Auxili encapçalen el cartell del Festivern

Arriba la catorzena edició del festival més fred de l'any, tot i que el carregament de concerts que proposa de ben segur que ajudarà els assistents a entrar en calor. Trenta grups passaran durant tres dies i tres nits per Tavernes de la Valldigna (la Safor) per tal d'acomiadar el 2018 i donar la benvinguda al nou any en un festival que tampoc s'oblida de donar cabuda a les activitats culturals i esportives.
text: Helena Martín. Fotos: arxiu EDR
La gran novetat d'aquesta edició és que la primera jornada del Festivern, la del dissabte 29, serà ja d'alt voltatge i no una mera festa de presentació. El dissabte, Zoo repetirà al festival, aquest any com a cap de cartell. Aquesta primera nit també tindrà els concerts de Machete en BocaTribadeAdala & the Same Long BandAtupaNovus OrdoCactusInèrciaMaldats i Las Hijas de la Cumbia.
Talco, que ja s'ha convertit en un membre més de la família Festivern, després de les seves mítiques actuacions a les edicions 2013-2014 i 2016-2017, torna per encapçalar el cartell del diumenge 30. L'acompanyaran DesakatoMafaldaTremenda JauríaIraBuhosJazzwomanMetall i SoBalkan Paradise Orquestra i Bart Brown.

Els encarregats d'encetar el 2019 a ritme de reggae seran els ontinyentins Auxili en una nit màgica, com sempre, que portarà Narco, SFDK, els principatins Els CatarresSmoking SoulsLa Selva SurNew York Ska Jazz EnsembleLa FúmigaThe Dance Crashers i Plan B.