Actualitzat el 13/11/2015

Finalistes del 11è Concurs de Música Jove

Els finalistes de les dues categories actuaran el directe el dissabte 28 de novembre al Centre Civic La Fàbrica de Cabrils

Remember The Fall de Montgat, Remolke del Masnou i Udol de Vilassar de Mar, són els finalistes en la categoria A (grups d’edats compreses entre els 16 i els 20 anys). Pel que fa a la categoria B (grups d’edats compreses entre els 21 i els 30 anys), els finalistes han estat Som Guineus de Montgat, Balheim del Vilassar de Mar i Oppossed de Montgat. La final en directe es realitzarà el dissabte 28 de novembre al Centre Civic La Fàbrica de Cabrils a partir de les 19:00 hores.


El Concurs de Música Jove, una iniciativa dels Departaments de Joventut dels ajuntaments de Cabrils, el Masnou, Montgat i Vilassar de Mar, celebrarà la final de la 11a edició al Centre Civic La Fàbrica de Cabrils (c/Domènech Carles, 21). A partir de les 19 hores i amb entrada gratuïta començarà la final de la categoria A amb els grups Remember The Fall, Remolke i Udol, i a les 23 hores la final de la categoría B amb Som Guineus, Balheim i Oppossed. Un cop acabats els concerts del concurs, i mentre el jurat es reuneix per deliberar, actuaran els guanyadors de la Categoria B de l'edició del 2014, The Rooftops. Un cop acabat el seu concert es donaran a conèixer els grups guanyadors, prèvia deliberació del jurat, format per Jordi Novell: representant d’Enderrock, Tomàs Robisco: Enginyer de so, Productor Musical i Director de Bucbonera Studios de Caldes de Montbui, i Lluís Cots: Músic i productor musical.

Els guanyadors del concurs en les dues categories, tindran com a premi la gravació d’una maqueta a Bucbonera Studios de Caldes de Montbui amb un productor professional, la distribució en plataformes digitals de les cançons, assessorament musical personalitzat. El guanyadors de la categoria B (grups d’edats compreses entre els 21 i els 30 anys), també obtindran com a premi un concert de presentació en una de les localitats que organitzen el concurs durant l’any 2016.

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.