'Branques', nou disc de Meritxell Gené

Nou objectiu en la campanya de micromecenatge

| 01/03/2015 a les 06:59h

Després de cantar a Màrius Torres, Meritxell Gené prepara el seu nou disc, que porta per nom Branques i on musica dotze poetes d'arreu dels Països Catalans del segle XX que canten a la terra i a l'amor. La cantautora lleidatana ja ha assolit l'objectiu inicial per finançar el disc i ara amplia la campanya per produir un videoclip. 

Meritxell Gené  Foto: Arxiu Enderrock

Meritxell Gené ja ha aconseguit l'objectiu que demanava en la campanya de micromecenatge per dur a terme el seu nou projecte, Branques. A catorze dies perquè s'acabi el termini de la campanya a través de Verkami, proposa un nou objectiu per als seus mecenes: arribar una mica més enllà per poder-ho fer extensiu a cobrir part de la promoció del treball i del nou disc. 

Després del treball Així t'escau la melangia (Khlamor, 2013), en què va musicar Màrius Torres, la lleidatana vol musicar dotze poetes d'arreu dels Països Catalans del segle XX, entre els quals Joan Vinyoli, Maria Mercè Marçal, Bartomeu Rosselló-Pòrcel, Vicent Andrés Estellés i Joan Salvat-Papasseit. Aquest nou àlbum el produirà Jordi Gasion (El Fill del Mestre), com ja ha fet en discos anteriors.

Gené presentarà el nou disc l'11 d'abril, en el marc del festival de cançó d'autor BarnaSants, al Centre Cultural Albareda, al Poble Sec. Les entrades ja es poden aconseguir aquí.
Arxivat a: Enderrock