El so íntim dels tarongers

El cicle 'La música de tots els temps', del 13 al 27 de març

| 13/03/2015 a les 06:59h

Aquest divendres 13 de març arrenca el primer cicle de primavera 'La música de tots els temps' al Jardí dels Tarongers de Pedralbes, a Barcelona. En aquest primer recital la pianista Neus Peris oferirà un programa centrat en Haydn, Schubert i Chopin (19.30 h, entrada lliure amb aportació proposada a partir de 5 euros).


El cicle està organitzat pel Consell Català de la Música i l'Associació Jardí dels Tarongers. Els concerts tindran lloc a la Sala Vila Arrufat, de la Casa Bartomeu, al Jardí dels Tarongers de Pedralbes. Inspirant-se en el paper que va jugar el mecenes Josep Bartomeu, que va convertir aquest espai en un centre força actiu de la vida musical barcelonina a la meitat del segle passat, aquest primer cicle primaveral vol oferir concerts de qualitat en un ambient d'intimitat, i oferir alhora oportunitats a joves músics per mostrar el seu talent.

Després del concert de Neus Peris, el cicle continuarà al llarg del mes de març. El dia 20, la flautista Patricia de No i la pianista Cristina Casale interpretaran Carl Philipp Emanuel Bach, Francis Poulenc, Astor Piazzolla i François Borne. El dia 27 serà el torn d'una altra pianista, Paula Belzunegui, que oferirà composicions de Johann Sebastian Bach, Johannes Brahms, Robert Schumann, Béla Bartók i Claude Debussy.

Tots els concerts començaran puntualment a les 19.30 h i tindran una durada aproximada de quaranta minuts. Al final de cada concert se servirà una copa de cava.



Arxivat a: 440Clàssica&Jazz