Lax'n'Busto, Manel Fuentes i Delafé a l'Acustiqueta

Del 28 al 30 d'agost se celebrarà la quarta edició del festival familiar a Figueres

| 19/06/2015 a les 11:30h

La programació familiar del festival Acústica de Figueres torna amb força a final de l'estiu. Després de tancar l'edició passada amb èxit, l'Acustiqueta tindrà lloc del 28 al 30 d'agost amb Lax'n'Busto, Manel Fuentes i Delafé y las Flores Azules, Landry el Rumberu i l'Orquestra Di-versiones, entre altres. 

Lax'n'Busto. Foto: Arxiu Enderrock


La Plaça Josep Pla i la Rambla de Figueres s'ompliran de concerts gratuïts per als més petits de la casa del 28 al 30 d'agost. La fórmula de l'Acustiqueta combina a la perfecció amb el seu germà gran, l'Acústica, del qual encara no se saben els protagonistes.

Una desena d'artistes adaptaran el seu repertori habitual per engrescar el públic familiar i acostar-lo a la música, com és el cas de Lax'n'Busto i l'espectacle Lax'n'Xics. Per a l'ocasió, tindran la col·laboració de la Coral Infantil del Col·legi Sant Pau i la Coral Infantil de la Flauta Màgica, que cantaran alguns dels himnes de la banda. 
 
Un altre dels plats forts serà l'actuació de Delafé y las Flores Azules, que presentaran per segona vegada a l'Estat espanyol un concert en format familiar. L'estrena absoluta de la quarta edició, però, anirà a càrrec de Manel Fuentes & The Spring's Team. El periodista fa més de deu anys que homenatja Bruce Springsteen als escenaris, i a l'Acustiqueta adaptarà l'espectacle per a totes les edats, mantenint l'essència de les cançons del referent nord-americà. 

A ritme de ventilador, Landry el Rumberu farà ballar petits i grans amb una selecció de cançons rumberes, acompanyat de mestres del gènere com ara membres de Sabor de Gràcia o Ai Ai Ai. Mainasons és un projecte que està arrasant a les xarxes, i els seus tres protagonistes lideraran una cercavila que culminarà amb un espectacle que combina la música amb suports audiovisuals. 

L'Acustiqueta també acollirà el 20è aniversari de País de Xauxa: la companyia empordanesa oferirà un espectacle especial a partir del repertori que esculli el públic a través de les xarxes socials. 

La clausura del festival ja és tot un clàssic. Des de la primera edició l'Orquestra Di-versiones va captivar el públic, i s'ha guanyat el contracte vitalici per actuar-hi cada any. 
Arxivat a: Enderrock, figueres, lax'n'busto, Acustiqueta, festivals, familiar