Òscar Briz, l'autor que balla

Estrenem el videoclip "Màscares" del seu vuitè disc, 'Entre llums i ombres'

| 01/12/2015 a les 12:00h

A Òscar Briz l'etiqueta de cantautor no el convenç gaire, i menys per al nou disc que ha publicat, Entre llums i ombres (Mésdemil, 2015), un repertori ballable al més bell estil pop-rock. Tal com demostra al nou clip "Màscares" que estrenem a Enderrock.cat, el ritme el porta a la sang!

Entre llums i ombres (Mésdemil, 2015) és un disc que parla sobre la veritat, en paraules d'Òscar Briz, "una unitat de clars i obscurs". És un repertori sincer que ha escrit al llarg de l'últim any, i musicalment, un "retrobament amb el públic més rocker". 

Prenent el títol del vuitè àlbum del cantant valencià, no és estrany que presenti el videoclip de la cançó "Màscares" en blanc i negre: "Hi cau pel seu pes! A banda que a tots nosaltres ens encisa el blanc i negre, si hi havia un ocasió que ni pintada, era aquesta. Per altra banda, també dissimula millor els milers d’euros que ens hem gastat. En aquesta indústria nostra, tan pobreta, l’opulència no està ben vista, 'fa lleig', que en diuen al meu poble...", ironitza l'artista. 

"Màscares" s'ha enregistrat en una nau industrial al seu poble, Alcúdia. Briz hi apareix sol però omple l'espai ballant al ritme dels seus acords. El públic també ha rebut així d'entusiasta el disc i l'acompanyen a baix de l'escenari ballant? "Em fan tocar a teatres, on la gent seu a pesar que les cames els piquen i els peus demanen marxa. És tot pel rotllo de l’etiqueta 'cantautor': els cantautors no fan temes que es puguin ballar, però jo sí! No hi ha dret! En acabar això torne als garitos: allà és on es beu i es balla. Els teatres són massa solemnes i la gent d’aquí molt seriosa. Els americans no dubten a aixecar-se, ballar i cantar als corridors, on siga! Ho he vist amb els meus ulls!  Aquí fa vergonya, pel 'què diran!', sentencia l'alcudià. 

D'aquí uns dies, concretament el proper dissabte 12 de desembre, Briz presentarà el disc en directe a l'Espai Octubre de València. Les entrades es poden comprar a través d'aquest enllaç
 
Arxivat a: Enderrock, òscar briz, estrena, entre llums i ombres, pop-rock, país valencià, videoclip, alcúdia