Enderrock TV torna a la càrrega

Pi de la Serra i Pregunta Trampa engeguen la programació del 2016

| 07/01/2016 a les 15:00h

L'espai musical televisiu conduït per Elisenda Soriguera torna després de les vacances de Nadal i convida els artistes d'arreu dels Països Catalans perquè presentin la seva música a la petita pantalla. Aquesta setmana serà curta i només la protagonitzaran dos grups: el veterà Quico Pi de la Serra i la formació debutant Pregunta Trampa
 Francesc Pi de la Serra. Foto: Juan Miguel Morales

Aquest dijous Quico Pi de la Serra serà l'encarregat d'inaugurar el nou any a Enderrock TV amb el programa número 380. El barceloní és un dels artistes més veterans de l'escena actual i un músic incombustible que es reafirma com un referent treball rere treball. A l'espai musical presentarà el seu darrer disc, Dues tasses (Temps Record, 2015), on ha recollit cançons instrumentals en clau blues, cançons antigues actualitzades (com ara "Verda", que sense censura ha esdevingut "Merda") i fins i tot temes inèdits. Dels darrers, n'interpretarà un en directe: "Quan un es torna gran".

L'endemà serà el torn de Pregunta Trampa, el projecte en solitari que ha engegat el cantant i guitarrista Albert Mariné (Naltrus). Acompanyat de la guitarra acústica es mostra íntim i proper, i es mou pel rock i el folk en un primer disc pop que ha titulat senzillament Debut (Picap, 2015). A Enderrock TV presentarà la cançó "Agredolç". 



On s'emet?

Enderrock TV s'emet de dilluns a dijous a les 22.45 h i divendres a les 21.45 h a El Punt Avui TV. A més, també es pot veure en una vintena de televisions locals associades a la xarxa (cadascuna amb el seu horari corresponent): Canal 10 Empordà, Canal Blau, Canal Taronja Anoia, Canal Taronja Central, Canal Terrassa, Canal Terres de l'Ebre, El 9 TV, Empordà TV, La Palma TV, Molins TV, Olot TV, Pirineus TV, RTV El Vendrell, RTV Cardedeu, TAC12, TV Costa Brava, TV Sant Cugat - Vallès 1TV, TV Vandellòs, TV10 Sant Esteve, TVR - Televisió del Ripollès, Televisió del Berguedà, Tàrrega TV, VAT (Vídeo Ascó Televisió), VOTV (Vallès Oriental Televisió), Vallès Visió, m1tv, nord, teleb - RTV de Badalona.
Arxivat a: Enderrock, la xarxa, enderrock tv, pi de la serra, pregunta trampa, el punt avui tv