Premis Enderrock 2016: les reaccions dels guardonats

Entrevistem Adrià Puntí, Pau Figueres, Xarim Aresté i Obeses

| 22/01/2016 a les 15:00h

Mentre la votació popular segueix el seu camí (la 2a volta s'obrirà del 27 de gener al 9 de febrer) i amb el veredicte de la crítica anunciat (EDR #103), hem convidat a la redacció d'Enderrock quatre premiats de la crítica per felicitar-los, saber quines són les seves primeres impressions pel guardó i els projectes que els ocuparan aquest any. 
Adrià Puntí. Foto: L&H

La crítica ha atorgat per unanimitat el Premi a Millor Disc de l'Any a Adrià Puntí. El geni saltenc ha tornat amb el disc La clau de girar el taller (Satélite K, 2015), i content explica que malgrat els tòpics, realment no s'ho esperava: 



El guitarrista Pau Figueres és un geni de les sis cordes amb una gran projecció de futur. El seu primer treball com a solista i compositor, Pau Figueres (What About Music, 2015), ha rebut el Premi a Millor Disc de Folk, i tot i que no es tracta d'un disc estrictament de folk, la seva vinculació amb la música tradicional li ve dels seus pares: 


El periodista i fotògraf Xavier Mercadé parla amb el cantant, guitarrista i compositor d'Obeses, Arnau Tordera. El grup osonenc ha estat considerat Millor Artista de l'any 2015 per la publicació del seu tercer disc, Monstres i princeses (Música Global, 2015), que els ha dut als escenaris en diversos formats. El format més espectacular l'han titulat Obeses 3D, al costat de la Banda Municipal de Barcelona i un cor que fan que el seu repertori s'enlairi encara més:



El Premi a Millor Disc de Pop-rock del 2015 segons la crítica ha estat per a La rosada (BankRobber, 2015), de Xarim Aresté. El músic de Flix explica com han nascut les cançons i prepara un nou directe amb una multibanda anomenada El Conjunt del Miracle:

Arxivat a: Enderrock, premis enderrock 2016, premis enderrock