Sanjosex i Pau Figueres al Decanta

El 17 de març engega la 3ª edició del festival de música, vins i caves d'autor

| 12/03/2016 a les 06:59h

La nova edició del cicle tindrà lloc del 17 al 20 de març a Sant Sadurní d'Anoia i Sant Llorenç d'Hortons. Hi actuaran Sanjosex, Pau Figueres i Maria del Mar Bonet, i també es presentaran llibres musicals.
 Pau Figueres. Foto: May Zircus

El músic bisbalenc Sanjosex engegarà el cicle de Decanta a La Sala de Sant Llorenç d'Hortons el divendres 18 (22 h), acompanyat amb els vins del celler Castellroig. L'endemà serà el torn de Maria del Mar Bonet, que actuarà al celler de la Fassina, situat a Sant Sadurní d'Anoia. La mallorquina, amb més de quaranta anys de trajectòria a l'esquena, s'acompanyarà d'uns dels cellers més emblemàtics de tot el Penedès, Juvé & Camps.

El darrer concert arribarà de la mà del jove i prometedor Pau Figueres, el qual darrerament s'ha endut el guardó a millor disc de folk del 2015 segons la crítica als Premis Enderrock 2016. Figueres, que havia col·laborat amb artistes com Mayte Martín o Marina Rossell, en aquesta actuació presenta el seu primer àlbum en solitari, Pau Figueres (Whatabout music, 2015). El músic català conciliarà el concert amb els vins del celler Esteve i Gibert. Serà a la Sala de Tast Cal Feru, de Sant Sadurní d'Anoia. 

Enguany, durant el dissabte i el diumenge del Decanta, la sala que acull el festival a Sant Sadurní es convertirà en una taverna musical interactiva. Allà actuarà el trio de jazz Àrid, mestres de la improvisació, que delectaran els assistents amb músiques creades a partir dels vins i caves que estiguin degustant.

Per altra banda, també tindrà lloc la presentació de diversos llibres: La forma d'un sentit, de David Carabén, veu de Mishima, i Les cançons de la nostra vida, del periodista musical Pep Blay. 

Arxivat a: Enderrock, sant llorenç d'hortons, sant sadurní d'anoia, Decanta, Mishima, Sanjosex, Maria del Mar Bonet, Pau Figueres, Àrid