Joan Miquel Oliver i Xarim Aresté al Festivalot

La 2a edició del festival familiar de Girona se celebrarà el 28 i 29 de maig

| 09/03/2016 a les 15:00h

El Festivalot arriba per segon any consecutiu a la capital gironina els dies 28 i 29 de maig. Artistes com Joan Miquel Oliver, Xarim Aresté, Hora de Joglar o The New Raemon adaptaran el seu repertori al públic familiar. 
 Joan Miquel Oliver. Foto: Juan Miguel Morales

El festival organitzat per la productora dels Amics de les Arts, Pistatxo Produccions, arribarà l'últim cap de setmana de maig a Girona. Hi haurà música per a totes les edats i els gustos. Dissabte 28 hi actuaran grups com Sanjosex, que tocarà acompanyat del cor infantil Geriona, o Bitels per Nadons, que encisaran els infants menors de tres anys amb les cançons més populars dels BeatlesXarim Aresté, guanyador del Premi Enderrock 2016 de la crítica a millor disc de pop-rock del 2015 per La Rosada (BankRobber, 2015), també desfilarà dissabte pels escenaris del Festivalot. 

Diumenge 29 serà el torn de l'homo festivaler Joan Miquel Oliver. El mallorquí oferirà un concert especial anomenat Hits interestel·lars, en el qual farà un repàs de la seva llarga trajectòria. També hi actuaran grups com The New Raemon, durant el matí, o Hora de Joglar, a mitja tarda. A més dels concerts, qui vagi al Festivalot també gaudirà de concerts-espectacles, com el que tindrà lloc diumenge de la mà de The Pinker Tones.  

El festival familiar gironí també té un vessant solidari, i és que han enregistrat un disc amb la participació de tots els artistes que actuen en aquesta edició. Tots els beneficis obtinguts es destinaran íntegrament a la Fundació Sant Joan de Déu. A més, el Festivalot també col·labora amb Projecte Planters, que lluita per la integració social a través de les arts.

Tota la informació detallada de la segona edició del festival gironí la trobareu al seu web.
Arxivat a: Enderrock, The New Raemon, Bitels per nadons, The Pink Tones, Xarim Aresté, Sanjosex, Els Amics de les Arts, Festivalot, Joan Miquel Oliver, Girona