Compte enrere per al 10è Vijazz Penedès

Anunciem els guanyadors de dos passis VIP dobles per al festival!

| 22/06/2016 a les 14:59h

El Banc Sabadell Vijazz Penedès celebrarà una edició d'aniversari de l'1 al 3 de juliol. Els vins i caves de la comarca conciliaran amb la música d'artistes com Richard Bona, Eva Fernández Group i Dee Dee Bridgewater. A Enderrock.cat hem sortejat 2 passis VIP dobles per assistir-hi i en aquesta notícia anunciem els guanyadors! 

Richar Bona. Foto: Arxiu Vijazz

De l'1 al 3 de juliol el jazz impregnarà els carrers de Vilafranca del Penedès acompanyat dels vins i caves de la comarca. El cartell de la desena edició compta amb noms internacionals i nacionals que estan a l'ordre del dia del gènere: Dee Dee BridgewaterRichard BonaGogo PenguinManu Katché Unstatic, Ibrahim MaaloufWom Trio i Eva Fernández Group. A més, per celebrar la primera dècada, el festival incorpora tres noves seus i teixirà complicitats amb entitats locals. 

A Enderrock.cat sortejàvem dos passis VIP dobles per assistir a la 10a edició del Vijazz Penedès. L'abonament garanteix cadira amb bona visibilitat per a totes les actuacions i un pack de degustacions de vins. Els guanyadors són Cristina Riambau i Xavier Laguna. 
Arxivat a: 440Clàssica&Jazz, festivals, vijazz, penedès, vilafranca del penedès