Enderrock Sona amb Gertrudis i Jordi Batiste

Demana la teva invitació per al concert i entrevista del 3 de novembre

| 27/10/2016 a les 11:01h

Jordi Batiste ha estat un dels protagonistes de l'octubre a l'Enderrock, i per tant els lectors de la revista en podran gaudir en una entrevista-concert exclusiva al cicle Enderrock Sona del dijous 3 de novembre a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm. També hi actuaran els pioners del mestissatge Gertrudis, que estan d'aniversari, i a partir d'avui ja en podeu demanar invitacions!
Gertrudis Foto: David Ruano

Sisa (portada de l'Enderrock de novembre), Quimi Portet i Joan Reig han confessat en algun moment de la seva vida la seva admiració per la música i veu de Jordi Batiste, gran referent intergeneracional. No s'ha apuntat mai ni a les modes ni al pragmatisme artístic. El cantant i músic Jordi Batiste, nascut a Barcelona el 1948, és tal com raja, sense concessions. La seva biografia és un repàs a la història de la música catalana dels darrers 50 anys, i a l'Enderrock Sona protagonitzarà una entrevista-concert per recordar.

D'altra banda, mirar-se amb perspectiva la seva trajectòria vital, constatar la importància de l’entorn i provar de fer obrir els ulls són les coses que proposa Gertrudis al seu sisè disc, Ara volo alt (PromoArts, 2016). Després de cinc anys de silenci discogràfic, el trio vallesà reapareix a escena revindicant la seva condició de pioner del mestissatge.

Hi vols anar?
Si vols aconseguir una invitació doble per a l'Enderrock Sona, només cal que omplis aquest formulari. L'acte començarà a les 20.15 h, però les portes de l'Antiga Fàbrica Estrella Damm s'obriran a partir de les 20 h. Els menors d'edat podran entrar a les actuacions acompanyats dels seus pares, mares i/o tutors legals.
Arxivat a: Enderrock