Flabiols que volen alt

Els Francolins, a Tradicionàrius a Ràdio 4

| 28/01/2017 a les 11:52h

Un francolí a Ítaca (DiscMedi, 2017) és el nou i tercer disc de la banda de flabiols Els Francolins. Però no l'han fet tot sols, sinó que els ha acompanyat la Cobla Sant Jordi - Ciutat de Barcelona. El 17 de març el presentaran al Tradicionàrius. Però abans, aquest dissabte, sonaran al programa Tradicionàrius a Ràdio 4
 
Els Francolins i la Cobla Sant Jordi - Ciutat de Barcelona

Un so amable, entranyable i dolç... Un repertori que abarca sambes, marxes, improvisacions... Per conèixer que fan i com sonen Els Francolins, el programa entrevistarà Joan Moliner, flabiolaire i autor de la majoria del nou repertori. El músic parlarà dels origens de la banda, vinculats a una comparsa de carnaval tarragonina; de la seva trajectòria, al llarg de la qual han gravat els discos Flabiol pels descosits (DiscMedi, 2002) i Al Tropicana (DiscMedi, 2004), i, és clar, de la nova col·laboració que han establert amb la Cobla Sant Jordi - Ciutat de Barcelona, que ha suposat un punt més d'elaboració respecte els treballs anteriors. 

Una finestra al món del folk
El programa  Tradicionàrius, en conveni amb el  CAT, es pot escoltar cada dissabte a Ràdio 4, de 14 a 15 h, i es pot escoltar i descarregar a través d'internet  aquí. A més, ofereix entrevistes en profunditat amb destacats artistes de l'escena folk i de la música popular catalana en col·laboració amb el web  Sons de la Mediterrània.
Arxivat a: Sons de la mediterrània, Tradicionàrius, Francolins, Flabiols, Cobla Sant Jordi