Llach 50

El 2017 és l'any Llach 50

Es commemora que fa 50 anys que va iniciar la seva carrera i 10 que es va acomiadar dels escenaris

Lluís Llach va debutar un 22 de març de l'any 1967 al Centre Catòlic i Social de Terrassa

Casa Nostra Casa Vostra

Terra i Cultura 2016

Sílvia Pérez Cruz, Lluís Llach i Macaco al Sant Jordi pels refugiats

| 20/03/2017 a les 10:28h

Lluís Llach
Lluís Llach | Arxiu lluisllach.cat
Aquest dimecres 22 de març farà 50 anys que Lluís Llach va debutar als escenaris: va ser al Centre Catòlic i Social de Terrassa. La seva trajectòria es va allargar 40 anys: el 24 de març del 2017 (ara fa 10 anys) es va acomiadar del seu públic a Verges. Dues commemoracions que s'uneixen sota el projecte Llach 50.

La revista Enderrock 259 (març de 2017) inclou l’article “Repòquer de Lluís Llach”, on es desgranen els cinc perfils públics de Llach: músic, vinyater, novel·lista, solidari i institucional. Cadascun dels perfils ha estat escrit per un especialista diferent: Joaquim Vilarnau, Ruth Troyano, Jordi Cornudella, Francesc de Dalmases i Oriol March. Aquestes són les facetes que es volen reivindicar en el projecte titulat Llach 50, que engega aquesta setmana i s'allargarà durant tot l'any.

En aquesta línia una de les primeres accions es realitzarà demà dimarts 21 de març: l'emissió d'El Matí de Catalunya Ràdio, de Mònica Terribas, es farà en directe des del teatre de Terrassa on Lluís Llach va debutar en públic. Llach serà a l'estudi mòbil en aquest programa especial, en el qual també hi haurà actuacions musicals i entrevistes tant al cantautor com a persones estretament vinculades a la seva trajectòria professional.

Serà una de les primeres accions vinculades a un projecte que s'allargarà durant tot l'any. Podeu seguir tota l'actualitat de Llach 50 a través del web creat especialment per a l'ocasió, llach50.cat, el Twitter o la pàgina de Facebook.
Especial: Llach 50
Arxivat a: Enderrock, lluís llach, llach 50, llach

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.