Estrena

Les cançons de cervell (i cor) de Maria Arnal i Marcel Bagés

Estrenem la cançó "Jo no canto per la veu", del seu nou disc '45 cerebros y 1 corazón'

El 22 d'abril presenten el seu primer llarga durada al festival Strenes de Girona

Quins són els millors discos del 2016 segons els mitjans?

| 24/03/2017 a les 08:00h

Maria Arnal i Marcel Bagés
Maria Arnal i Marcel Bagés | Juan Miguel Morales
45 cerebros y 1 corazón (Fina Estampa, 2017) serà el primer llarga durada del duet de moda, format per la cantant badalonina Maria Arnal i el guitarrista flixanco Marcel Bagés

Si el seu debut, l'EP Remescles, acoples i melismes (Fina Estampa, 2015), partia de la memòria biogràfica, familiar i quotidiana, i el segon EP, Verbena (Fina Estampa, 2016), s'inspirava en la memòria de la festa, del ritual, amb el nou disc, expliquen: "Parlem de la Guerra Civil, de les fosses comunes i del silenci, no només en el contingut, sinó també en la forma. Per això hi ha moments en què em desapareix la veu. La idea era abordar el tabú, però localitzat en la història recent, d'una manera molt política", explica Arnal.

Una de les cançons del nou disc es titula "Jo no canto per la veu", i es basa en l'anterior "Cant de batre". "Aquest tema i 'Ball de vetlatori', que ens estimem molt, no van ser gravats com hauríem volgut i que amb el temps han canviat i evolucionat amb nosaltres", explica Bagés. Avui l'estrenem a Enderrock.cat:



L'estrena d'aquest nou disc en directe serà el dissabte 22 d'abril en el marc del festival Strenes de Girona (a l'Auditori de la Mercè), el dimarts 25 d'abril a la sala Apolo de Barcelona (dins la programació del Festival del Mil·lenni) i el 20 de maig a València (al festival Pops Mediterrani).
Arxivat a: Enderrock, Maria Arnal i Marcel Bagés, 45 cerebros y 1 corazón, festival strenes, festival del mil·lenni, estrena, estrenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.