Estrena

L'evasió lunar de Joan Miquel Oliver

Estrenem "Agricultors ingràvids", segon avançament del nou disc del mallorquí

'Atlantis' és el seu segon treball en solitari després de la dissolució d'Antònia Font

L'àlbum sencer es podrà escoltar a partir del 7 d’abril, dia en què també el presentarà al Festival Strenes

Joan Miquel Oliver presenta «Rumba del temps»

| 22/03/2017 a les 07:00h

Joan Miquel Oliver
Joan Miquel Oliver | Juan Miguel Morales
Una de les veus més singulars i creatives de la música en català torna a atacar amb la seva llum, els seus colors i els seus personatges particulars. Després de Pegasus (Sony Music, 2015), Joan Miquel Oliver recupera l’esperit evasiu i interplanetari amb Atlantis (Sony Music, 2017). Des d’Enderrock.cat estrenem el segon avançament del disc: "Agricultors ingràvids".



Al proper número d'abril de la revista Enderrock, Oriol Rodríguez entrevista Oliver i entre els detalls que revela del nou àlbum hi trobem el rerefons comú de les cançons: "Les relacions entre persones". La nova cançó descriu els paisatges desolats i incorruptibles de la lluna per crear-hi vida i relatar-la en poc més de tres minuts. Oliver ho explica així: "Les persones necessitem vies d’evasió de certes realitats, i no n'hi ha cap millor que la música. I jo, com a professional, tinc una obligació amb els meus seguidors per oferir-los aquesta evasió, aquesta via d'escapatòria".

Les bases electròniques continuen a l'ordre del dia tant a "Agricultors ingràvids" com al primer avançament "Rumba del temps". El músic ens explica el motiu d'aquesta recurrència dels bits: "És perquè treballo tot sol, a l’estudi estic envoltat de màquines i andròmines de tota mena. Si gravés els meus discos amb banda segur que sonarien més orgànics".

Atlantis es presentarà per primer cop en el marc del Festival Strenes el 7 d’abril, al Teatre Municipal de Girona, on el mallorquí s’acompanyarà de la Jove Orquestra de les Comarques Gironines. A Barcelona, la presentació tindrà lloc a la nova sala Beckett els dies 20, 21 i 22 d'abril.
Especial: Strenes
Arxivat a: Enderrock, Agricultors ingràvids, estrena, Atlantis, Antònia Font, Mallorca, Joan Miquel Oliver

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.