Actualitat

El pianista Francesc Burrull rebrà la Creu de Sant Jordi

La Generalitat de Catalunya concedirà la distinció al pianista després de Sant Jordi

Enderrock n'havia engegat una campanya i li ha atorgat el Premi Enderrock d'Honor 2017

Burrull, un home de fer feinades

| 23/03/2017 a les 13:19h

Francesc Burrull
Francesc Burrull | Xavier Mercadé
El pianista i compositor Francesc Burrull, de 82 anys, serà guardonat amb la Creu de Sant Jordi. El conseller de Cultura de la Generalitat, Santi Vila, va comunicar per telèfon la notícia al músic aquest dimarts. El lliurament del guardó més alt que concedeix l’administració catalana es farà a final d’abril, després de la Diada de Sant Jordi. El guardó serà oficial quan es signi el decret corresponent, previsiblement a partir de la setmana que ve.

Burrull obtindrà aquest reconeixement gràcies a una trajectòria musical impecable i constant dins el món del jazz i la música popular. La campanya impulsada per Enderrock amb el suport de l’Associació d’Artistes, Intèrprets i Executants (AIE) i la Societat General d’Autors i Editors (SGAE) perquè es condecorés Francesc Burrull amb la Creu també hi ha fet el seu efecte. 

Cares conegudes dins el món de la música o la comunicació com Òscar Dalmau, Andrea Motis, Manel Camp, Joan Isaac, Genís Bou, Pau Guillamet o Maria Cinta Rosselló van sumar-se a la recollida de firmes oberta per Enderrock.

El guardonat destaca el seu agraïment cap al Grup Enderrock, ja que en l’última edició dels Premis Enderrock també va ser reconegut amb el Premi Enderrock d’Honor. Burrull està agraït “especialment a la revista per posar en relleu tota la feina feta durant tants anys”. 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Frances Burrull, Premi Enderrock d'Honor, premis, Creu de Sant Jordi, Burrull, Francesc Burrull

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.