Actualitat

«Qui més estima», la flama de la continuïtat de Mishima

David Carabén i companyia avancen la primera cançó del seu nou disc, 'Ara i res'

El 5 de maig és el dia que s’estrenarà el vuitè disc de Mishima

S'estrena Sr. Canario

| 31/03/2017 a les 11:22h

Mishima
Mishima | Leila Méndez
La continuïtat de Mishima està més que assegurada en dies com avui, quan s’estrena el primer avançament del seu vuitè disc. “Qui més estima” és la cançó que encén un altre cop la flama de la banda que des de L’ànsia que cura (Warner / The Rest Is Silence, 2014) no havia publicat cap cançó nova. 

El nou àlbum es dirà Ara i res (Warner / The Rest Is Silence, 2017) i s’ha tornat a gravar amb Peter Deimel al Black Box Studio de la població francesa d’Angers. Pel que comenten a les notes de premsa del grup, aquest és el un dels discos amb una sonoritat més depurada i cuidada i el single d’avançament és, sense dubte, una de les millors cançons del quintet.

Tot i que l'àlbum físic surti el 5 de maig, hi haurà preestrena al festival Strenes de Girona el 29 d’abril a les escales de la Catedral. Un cop ja hagi sortit el disc, es podrà veure Mishima al Sound Isidro de Madrid, al Primavera Sound i al Vida.

“Qui més estima” està disponible a totes les plataformes de streaming i amb descàrrega immediata per a qui reservi el disc a iTunes.

Especial: Strenes
Arxivat a: Enderrock, Ara i res, cançó, Qui més estima, Mishima

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.