Videoclip

Maria Arnal i Marcel Bagés estrenen el videoclip de «Tu que vienes a rondarme»

El duet debutarà el 21 d'abril amb '45 cerebros y 1 corazón'

La presentació en directe serà l'endemà al Festival Strenes de Girona

| 04/04/2017 a les 16:45h

Maria Arnal i Marcel Bagés
Maria Arnal i Marcel Bagés | Juan Miguel Morales
Fa només dues setmanes que la vocalista badalonina Maria Arnal i el guitarrista flixenc Marcel Bagés ens regalaven una de les cançons més celebrades del que portem d'any. Si "Tu que vienes a rondarme" era el primer avançament del primer llarga durada del duet, 45 cerebros y 1 corazón (Fina Estampa, 2017), ara hi afegeixen l'acompanyament audiovisual.

Amb realització de Marc Sempere i Albert Lloreta i direcció artística d’Erkuden Fernández, el clip, minimalista i magnètic, tanca un cercle: mostra una càmera rondant en pla seqüència i un rostre que tot just s’entreveu.

L'estrena del nou disc serà el 21 d'abril, i tot just l'endemà dissabte 22 es podrà veure en directe en el marc del festival Strenes de Girona (a l'Auditori de la Mercè). El duet continuarà la gira el dimarts 25 d'abril a la sala Apolo de Barcelona (dins la programació del Festival del Mil·lenni) i el 20 de maig a València (al festival Pops Mediterrani).

Especial: Videoclips
Arxivat a: Enderrock, Marcel Bagés, Maria Arnal, Tu que vienes a rondarme, duet, 45 cerebros y 1 corazón, Festival Strenes, estrena, videoclip

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.