Estrena

Mirant al cel, Los Peces de Cristina

Estrenem "Storms", tema del seu nou treball discogràfic, 'Sky' (Rocket Music, 2017)

L'àlbum sortirà a la venda el proper dijous 27 d'abril

| 24/04/2017 a les 12:30h

Los peces de Cristina
Los peces de Cristina | Arxiu del grup
El grup barceloní Los Peces de Cristina treu un nou disc titulat Sky (Rocket Music, 2017) aquest dijous 27 d'abril. Seguint el discurs dels seus anteriors treballs, en aquest últim àlbum tornen a utilitzar la natura com a eix conductor de les diferents històries, però amb un petit canvi: ara canten en anglès a gairebé totes les cançons excepte a "Sólo en invierno", que té les versions en dues llengües.

A Enderrock.cat estrenem el tema "Storms", un hit pop amb tocs electrònics que l'encaminen cap a un estil que alguns defineixen com a alternatiu i altres afirmen que els recorda el neo soul. Sigui com sigui, la cantant del grup, Cristina González, diu: "El so alternatiu m'agrada, jugar amb el reberb a l'hora de fer les mescles... Però al final acabo fent el que sento, el tema de les etiquetes em va una mica gran". 



En aquesta cançó la lletra és una metàfora. La cantant explica: "En tot el disc m'he centrat en el cel. Aquí parlo de la tempesta que s'acosta i com jo l'esperaré, preparada per lluitar".

Los Peces de Cristina actuaran el proper dijous 19 de maig a la FNAC de l'Illa Diagonal. Allà interpretaran les cançons d'aquest últim treball, sobre el qual Cristina González diu: "Crec que cap autor es pot escapar de parlar de si mateix, del que veu i del que sent". Aquest àlbum es converteix en un treball personal i trencador, sense perdre l'essència del grup. 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Los peces de Cristina, pop, estrena, Storms

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.