Festival

Sopa de Cabra encapçala el cartell del Sons Solers 2017

També hi actuaran Mazoni, Judit Neddermann i Maria Arnal i Marcel Bagés

La quarta edició de la cita se celebrarà el divendres 14 de juliol a Sant Pere de Ribes

| 26/04/2017 a les 11:00h

Sopa de Cabra
Sopa de Cabra | Xavier Mercadé
Els Jardins Mònaco i l'amfiteatre de la finca Mas Solers de Sant Pere de Ribes acullen des del 2014 el Sons Solers, un slow festival que enguany portarà en aquest bonic espai quatre propostes musicals de quilòmetre zero.

Encapçala el cartell Sopa de Cabra: a la recta final de la gira de presentació de Cercles (RGB Suports, 2015) i tot commemorant els seus 30 anys de trajectòria, els gironins presentaran els temes del seu retorn discogràfic, però no s'oblidaran de les cançons més populars, que ja formen part de la història del rock català.

Mazoni també serà al cartell d'enguany tot presentant les recents cançons de Carn, os i tot inclòs (BankRobber, 2017), un disc enregistrat en format totalment acústic que suposa un nou gir en la seva carrera discogràfica.



Tampoc faltarà a la cita Judit Neddermann: la cantautora de Vilassar de Mar presentarà les cançons del seu darrer disc en solitari, Un segon (Satélite K, 2016).

Completa el cartell un duet que s'ha convertit en la darrera revelació musical de l'escena catalana. Maria Arnal i Marcel Bagés acaben de publicar el seu primer llarga durada, 45 cerebros y 1 corazón (Fina Estampa, 2017), que defensaran aquest estiu en escenaris com el de Sons Solers.

Ja es pot adquirir l'entrada anticipada per 25 euros. El preu a taquilla serà de 35 euros.
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Maria Arnal i Marcel Bagés, judit neddermann, mazoni, sopa de cabra, sons solers, festivals, festival

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.