Premis Talent

Catfolkin guanya el Premi Talent 2017

El grup de folk-rock guanya el I Premi Talent 2017, destinat a promoure la capital catalana, amb la cançó “La nostra Barcelona”

| 10/05/2017 a les 20:45h

Catfolkin
Catfolkin | Eduard Tomàs
Barcelona és el punt de trobada dels vallesans Catfolkin, i també el seu espai de referència. La formació s’ha endut 2.500 euros pel tema “La nostra Barcelona”, guardonat amb el I Premi Talent Cançó 2017, instaurat per millorar la imatge, el relat i la memòria de la marca Barcelona i Catalunya.

La peça, de sonoritat folk-rock, té una lletra emotiva i positiva sobre la gent que viu i dona vida a la ciutat, i està emmarcada en el testimoni històric. “El procés de creació va ser molt orgànic, a partir d’un ritme funk del guitarrista al qual ens vam afegir la resta”, valoren.

El premi, impulsat per l’empresa Emprèn E2 i Enderrock, inclou la gravació i edició de la cançó amb una producció professional i un clip, que s’ha rodat a les restes de les muralles de Barcelona amb la col·laboració del grup de recreació històrica La Coronela. La finalista ha estat la jove barcelonina Irene DesBleux amb el tema “Barcelona’s Sigh”.
Arxivat a: Enderrock, folk-rock, Catfolkin, Premis Talent, Barcelona

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.