Enderrock TV

Maria Arnal i Marcel Bagés i el jove grup Xakras a Enderrock TV

Aquesta setmana també passen pel programa Núria Garcia, Maria Jacobs i Ànima Negra

Guillem Ramisa i Xeic! a Enderrock TV

| 29/05/2017 a les 15:00h

Maria Arnal i Marcel Bagés
Maria Arnal i Marcel Bagés | Juan Miguel Morales
De dilluns a divendres l'actualitat dels Països Catalans arriba a la petita pantalla de la mà d'Enderrock TV. Els grups protagonistes d'aquesta setmana són Núria Garcia, Maria Jacobs, Ànima Negra, Maria Arnal i Marcel Bagés i Xakras

Dilluns d'evolució. La violinista Núria Garcia ha posat tots els seus esforços a crear un diàleg entre la música i les noves tecnologies. A l'escenari d'Enderrock TV interpretarà "Waves", i el proper dissabte 3 de juny actuarà al cicle Born de Cançons a les 20 h. 

Dimarts de debutants. Maria Jacobs és una jove cantautora de Valls que aquest 2016 ha publicat el seu primer treball d'estudi, 7 Teen Secrets (autoeditat, 2016), produït per l'exguitarrista de Whiskyn's, Xavier Llorach. A plató presentarà "Hi torno", un dels 11 temes propis que apareixen al disc.

Dimecres per partida doble. Ànima Negra és un duet gironí format per Eduard Carreras i Dani Sánchez que acaba de treure el seu primer disc, A la corda fluixa (autoeditat, 2017). Replet de ritmes a base de blues, soul, rock, funk i fins i tot gòspel, a l'escenari del programa presenten l'enginyós tema "Qui té duros fuma puros".

Dijous de paraules colpents. 45 cerebros y un corazón (Fina Estampa, 2017) és el primer disc màgic de Maria Arnal i Marcel Bagés. El resultat és una veu harmoniosa i alhora colpent que s'adapta perfectament als girs melòdics d'una sola guitarra. Davant les càmeres d'Enderrock TV interpretaran "No he desitjat mai cap cos com el teu". Els pròxims concerts portaran el duet al Festival Grec el proper 4 de juliol, i el 14 del mateix mes actuaran dins el festival Sons Solers.

Divendres de retorns. El pop-rock català torna de les mans del jove grup gironí Xakras. A partir de lletres de sensacions i sentiments que tothom viu durant la seva adolescència, aquest grup crea un primer disc, Corrents (RGB Suports, 2017). A plató interpretaran "Diferències".

On es pot veure?
El programa musical Enderrock TV s'emet de dilluns a dijous a les 22.50 h i divendres a les 22.30 h a El Punt Avui TV. A més, també es pot veure per una vintena de televisions associades a La Xarxa.
Especial: Enderrock TV
Arxivat a: Enderrock, Núria Garcia, Maria Arnal i Marcel Bagés, Maria Jacobs, Ànima Negra, Xakras, Enderrock TV

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.