videoclip

Judit Neddermann vista des d'una nova òptica

Estrenem el videoclip de "Didi", cançó de l'últim disc de la cantant vilassarenca

Kiku Piñol n'és el director i ha decidit gravar-lo al Delta de l'Ebre

El Desfolca't omple de folk els carrers de Calaf

| 07/06/2017 a les 17:06h

Fotograma del nou videoclip de Judit Neddermann
Fotograma del nou videoclip de Judit Neddermann
Judit Neddermann tendeix a brillar per naturalesa i si per ella fos tots els videoclips serien dolços lluminosos i sense secrets com les seves cançons. De vegades, però, li agrada fer una volta a tot això, per exemple en el seu últim videoclip de la cançó "Didi", on té Kiku Piñol com a director perquè plasmi amb un altre enfocament aquesta cançó d'amor.



Aquest és el tercer videoclip de l'últim disc de NeddermannUn segon (Satélite K, 2016), i el que potser té una empremta més especial. "Vaig donar carta blanca al director perquè fes el que volgués, m'agrada molt cap on porta les coses", comenta la cantant de Vilassar de Mar. Les imatges han estat gravades al Delta de l'Ebre, d'on és Piñol. El director ja tenia clares des de feia temps unes imatges per gravar a la zona en forma de curt, i "amb l'excusa de la cançó ha pogut filmar-les".

La cantant ens explica què és el que troba més interessant del videoclip: "Té un punt de bucle a la trama, quan pugen al cotxe al final, que no saps si és el principi del final o si tornem a ser al principi realment, i m'agrada perquè l'espectador ha de treure conclusions ell mateix". La història d'amor entre els dos joves protagonistes és completament oberta, s'hi veu tensió, enamorament, flirteig, intimitat i tristesa, una aproximació al quid d'una relació o al que cadascú vulgui entendre.

A Kiku Piñol, Judit Neddermann el va conèixer a través de la companya Clara Peya: "Li havia fet fotos i algun vídeo, i en la gravació d'un dels seus discos ens vam presentar". De tota manera, no és la primera vegada que Piñol i Neddermann treballen junts, ja ho havien fet al clip de "Jo no vinc al pou".

"Didi" és una de les cançons que més han agradat als fans de la cantant, que continua presentant el seu últim disc durant tot l'estiu. Les dates més properes són aquest divendres 9 de juny a la Fira Temps de Vi a Vilanova i la Geltrú, el 14 de juny al Teatre de Sarrià i el 17 al Festival Desfolca't de Calaf.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrena, Didi, estrenes, Judit Neddermann, videoclip

COMENTARIS

Avi

Llibertnònim, 07/06/2017 a les 20:21

Noves sensacions, nous camins,nous horitzons,nous camins,aixo si sense deixar els primers camins sempre bonics hi profunts, plens de nova vida/ felicitats Judit + Cia.....

Avi

Avi llibert, 07/06/2017 a les 20:24

Noves sensacions, nous camins,nous horitzons,nous camins,aixo si sense deixar els primers camins sempre bonics hi profunts, plens de nova vida/ felicitats Judit + Cia +Kiko...

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.