Estrena

Albert Lax debuta amb la corda més profunda

Estrenem la cançó "Something's Destroying My Head", del debut del cantautor granollerí

El disc inaugura el segell Hidden Track i ha estat produït per Víctor Valiente (Sidonie, Standstill)

| 19/07/2017 a les 10:00h

Albert Lax
Albert Lax | Andreu Riba
El projecte del jove Albert Lax va néixer fa prop de cinc anys, tot i que de manera involuntària. Si en un principi la necessitat d'expressió era el motor principal per al cantautor de Granollers a l'hora de crear, la música s'ha convertit en una realitat per viure conscientment. El músic traurà al setembre la seva carta de presentació, The Deepest String, amb el nou segell Hidden Track, un disc que veu del rock alternatiu dels 90 i del qual avancem el primer tastet, "Something's Destroying My Head".

"Crec que tothom té un moment de conflicte amb si mateix respecte a tot el que l'envolta, per mi la música dels anys 90 va saber captar perfectament els esperits que lluitaven per ser reals en un món cada cop més fred. El rock alternatiu dels 90 és per mi pura sinceritat", expica el músic sobre les seves influències. "De petit escoltava bàsicament el rock clàssic de The Doors, Led Zeppelin o Pink Floyd, els grups que marcaven l'essència del que significava la música per a mi. Les veus de l'escena grunge sempre m'han fascinat, i he begut molt d'Alice In Chains, Screaming Trees, Pearl Jam, SoundgardenNirvana... També, per sort, he après a admirar altres corrents, com el folk de Fleet Foxes o Neil Young, les veus d'Elvis o de Jeff Buckley, que m'han obert molt la ment", explica. 

Lax reconeix que l'experiència de gravar el primer disc ha estat curiosa. L'àlbum ha estat produït per Víctor Valiente (Sidonie, Standstill), que ha obert els temes fets a mida a una nova visió, transformant-los del format acústic a l'elèctric.

A Enderrock.cat estrenem la cançó "Something's Destroying My Head", un primer single que Lax considera "un dels temes més senzills del disc, però alhora un dels més purs. Musicalment és, de fet, com un homenatge al rock alternatiu dels 90, d'estructura simple i estrofes tímides que culminen amb tornades potents i obertes. El tema parla de convertir-te en una cosa nociva per algú que t'estima, i la impotència de no poder o no saber canviar-ho".




 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Albert Lax, estrena, estrenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.