Festivals

El Festival de Cadaqués compleix 46 anys sense perdre pistonda

L'edició d'aquest any ofereix una vintena de concerts dels quals Rosario i Sopa de Cabra ja han exhaurit entrades

| 04/08/2017 a les 10:00h

Sopa de Cabra
Sopa de Cabra
El Festival de Música de Cadaqués és un dels més veterans del país, aquest 2017 compleix 46 anys programant bona música en la temporada estival. Del 4 al 15 d'agost el poble de l'Alt Empordà reivindica el seu compromís amb la cultura i organitza una vintena d'actuacions amb esperit elèctric, renovador i transgeneracional. Les ubicacions dels concerts, a més, són immillorables: l'Església de Santa Maria de Cadaqués, on va néixer el festival l'any 70, i la Sala, l'Art i Joia i Sa Conca on es faran els concerts de gran format.

Aquest any el cartell el composen artistes d'aquí com Joan Miquel Oliver, Joan Isaac, Gossos, Carles Santos o Sopa de Cabra. Precisament aquests últims han exhaurit entrades pel seu concert a l'igual que la cantaora Rosario. A nivell internacional hi trobem propostes de la talla de Gregory Porter però s'ha de reconèixer que la majoria d'artistes són catalans o de l'estat espanyol. 

Completen el llistat La Dinamo, Cèlia Pallí & François Klark, Mathilde Toussaint & Ignasi Terraza, Neus Mar i Emilio Sánchez (tots ells amb concerts gratuïts). Ja de pagament hi trobem a l'Orquestra de Cadaqués, Guillem Albà & La Marabunta, l'organista Loreto Aramendi, la conferència concert de Les pictofonies de Van Gogh a 125 anys de la seva mort, Susana Sheiman & Tòfol Martínez Organic Trio i la Pyrenaeus Ensemble.
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Sopa de Cabra, Cadaqués, Rosario, Festival de Cadaqués, festivals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.