estrena

Alma de Boquerón demana una altra ronda

Estrenem Camarero, single del seu tercer disc, 'Cuerda pa rato'

| 14/09/2017 a les 07:00h

Alma de Boquerón
Alma de Boquerón | Arxiu del grup
Es diuen Alma de Boquerón, són del barri de Gràcia i tenen corda per estona. La banda, que estrena tercera referència el 20 de setembre, Cuerda pa rato (autoeditat, 2017), s'endinsa en el món de la rumba i l'enriqueix amb altres estils, que van de la cúmbia al tango passant per la cançó d'autor. Abans de la sortida del disc, a Enderrock.cat n'avancem un dels temes, "Camarero".

"Camarero" és el primer senzill de l'àlbum dels boquerones, i pretén ser un "humil homenatge o reconeixement a aquest meravellós col·lectiu que ens espera a les barres dels bars i, amb freqüència, a més de servir-nos alguna cosa ens fan sentir com a casa, ens escolta, ens entén i ens consola fent gala d'una paciència infinita", explica el cantant de la banda, Jordi Nacenta. "Com diu la cançó, moltes vegades són els nostres 'Yodas de la noche' i les nostres 'tiritas pa la soledad'".



La banda finalment s'ha reunit a l'estudi després de més d'un centenar de concerts en directe i d'un èxit aclaparador als seus dos discos anteriors, que van haver de ser reeditats després que els seus seguidors esgotessin totes les existències. Cuerda pa rato ha estat gravat, mesclat i masteritzat a Medusa Estudi pel prestigiós Roger Rodés.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Cuerda pa rato, rumba, Alma de Boquerón, Camarero

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.