Estrena

Pele Macleod es prepara per l'hivern amb «Nadal per sempre (amb tu)»

Estrenem una nadala amb què la banda mostra una faceta més de la seva música

| 20/11/2017 a les 10:44h

Pele Macleod
Pele Macleod | Raul Navarro
Pele Macleod es prepara per Nadal i ho fa estrenant "Nadal per sempre (amb tu)", una nadala que fa temps que el compositor Pele Bernial –àlter ego de Mcleod– tenia pensat de fer. Parla de les ganes que arribin les festes, com les ciutats brillen i la velocitat amb què passa el moment que durant tot l'any s'espera. Sens dubte la cançó està formada per acords nadalencs, però encara així no s'ha perdut l'essència de la banda.  

El molletà explica: "Potser s'ha associat Macleod a mandolines i acordions, que estan molt bé i formen part del projecte, però no ho són tot. Amb la cançó de Nadal en puc mostrar una faceta que potser ha quedat eclipsada però que en forma una part molt important".






Pele Macleod és el projecte musical de Pere Bernial. El primer àlbum, Veritat tossuda (Picap, 2017), va ser produït pel mateix Pele i mesclat per Marc Parrot, i va fer que la banda guanyés el premi a cinquena cançó de l'estiu de l'Enderrock 2017 per "Vora el mar" i el premi "Tu hi toques" de la 63a edició del Concurs Internacional de Música Maria Canals 2017. A l'àlbum s'hi pot trobar, principalment, pop d'aire britànic, folk i música contemporània. 


Els propers concerts del grup són a Mataró, Reus i Manresa. Pots consultar totes les dates i llocs al web del grup
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, nadales, estrena, Pele Macleod

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.