Estrena

El camí cap a la llibertat de Setembre

Estrenem el videoclip del primer single del segon àlbum de la banda

Setembre viatja amb un «Bitllet d'anada»

| 18/12/2017 a les 09:32h

Setembre
Setembre | Raül Tortosa
Si a l'octubre estrenaven senzill i disc, ara és el torn del primer videoclip del segon treball de Setembre. "Bitllet d'anada" parla d'algú que decideix que la por no el pot paralitzar més i es llança a buscar la llibertat per sentir-se complet i evolucionar, disposat a pagar el preu que calgui.

El cantant i compositor del grup, Joanjo Rubio, explica: "Hi ha certs paral·lelismes amb el moment que estem vivint com a país, però no ha estat res buscat. La cançó té un final feliç, com esperem que passi el dia 21D". Musicalment, "Bitllet d'anada" és el nexe d'unió amb el primer disc pel que fa a la sonoritat. 

El vídeo es va gravar a Hortus Samalús (el Vallès Oriental) al novembre. Està protagonitzat per Jordi Cadellans i escrit i editat per en David i la Clara de Zinkinfilms.


Joanjo Rubio explica que estan molt contents amb el resultat del disc. "El procés ha estat molt més coral i conscient que amb el primer, que no deixava de ser un experiment. Ara ja som una mica més conscients del que som i del que podem aconseguir sumant esforços", diu.

Afegeix també: "Sempre intento que les lletres siguin molt interpretables, però si que en alguns temes es veu clarament la temàtica de la qual volem parlar, com per exemple el canvi climàtic a 'Impassibles' o l'opressió del món de la moda a 'Dins la teva pell'".
 
Setembre va néixer l'any 2015, després d'enregistrar la primera part del que acabaria sent el seu disc debut, Les hores trobades (Picap, 2015). El que només havia de ser un experiment va acabar consolidant-se i els va fer seguir endavant i, ara, poder presentar el segon disc, De feres i treves (Picap, 2017).
 
Pots escoltar tot l'àlbum a Spotify, i pots veure tota l'activitat i els concerts que tenen previstos al seu web. Dels concerts fets fins ara, la banda en destaca l'actuació per Catalunya Ràdio a la plaça de Catalunya de Barcelona o el concert telonejant Lax'n'Busto a la mítica sala Razzmatazz en el seu final de gira amb totes les entrades venudes.
 

 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, videoclip, estrena, setembre

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.