Concert

Els Nyandú són els reis del 7 de gener

La banda de la Torre d'Oristà celebrarà un concert de Reis el diumenge a la Plaça Major del seu poble

| 06/01/2018 a les 12:31h

Nyandú
Nyandú | Adrià Costa
Si ja l'any 2015 van promoure una festa nadalenca, el grup de la Torre d'Oristà celebrarà aquest 2018 un concert de Reis el diumenge 7 de gener. De fet, l'aventura de celebrar aquesta mena de concerts ve de l'any 2011, d'oferir acústics a les cases dels seus seguidors, cita que s’ha convertit en una festa anual oberta a tothom però amb un motiu clar: el Nadal Nyandú. Això és: el regal per tots aquells que sempre han tingut a prop des del primer dia en què van començar. Una cita única i en un horari adequat a tots els públics perquè aquella gent (famílies, nens, gent gran...) que sovint no pot venir a un concert de Nyandú ho pugui fer en un ambient distès i festiu.



La banda porta més d’un any sense pujar als escenaris, composant el seu tercer disc i
volen regalar als assistents un repertori únic carregat de sorpreses. Després d’això reprendran la creació del nou disc i els seguidors s'hauran d’esperar una mica per tornar-los a veure. Convertiran la plaça major del poble en una sala de concerts rústica i moderna. A més no hi ha risc de passar fred perquè hi haurà una bona foguera.

S'obriran portes a les 11h però no començaran el show fins que "s’acabi la missa de l’església del costat". L'actuació serà l’acte final d’una festa que també comptarà amb el fil musical de la DJ Lupe Brown i un vermut-performance a càrrec del cuiner Pep Pujol i el tatuador Marc Sangrà. Com diuen els Nyandú fent-ne promoció: "Després d’esmorzar i abans del dinar d’un diumenge havent-passat-reis són hores mortes. Treu-te el gos de sobre i vine a La Torre. Tenim ganes de veure’t!"
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, concert, Nyandú, Nadal, La Torre d'Oristà, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.