Estrenes

Així sona el nou videoclip de Joana de Diego

La cantant presenta un nou clip del tema "Si llega a ser tucumana", que forma part del seu darrer àlbum, 'Timbla'

Els guitarristes Toni Porcar i Sergio Belloso acompanyen la veu de la cantant en un clip gravat en directe i en un únic pla seqüència

El BarnaSants presenta la 23a edició amb l'Argentina com a país convidat i més d'un centenar d'artistes

| 19/03/2018 a les 10:00h

Joana de Diego, Toni Porcar i Sergio Belloso
Joana de Diego, Toni Porcar i Sergio Belloso | Inma Martin
Joana de Diego presenta un nou videoclip del tema "Si llega a ser tucumana", una cançó del folklore argentí que forma part del seu nou àlbum, Timbla (Satélite K, 2018). El tema té origen en una zamba del nord de l'Argentina que cantava la gent del camp. A Enderrock.cat us avancem en primícia aquest nou senzill de la cantant. Interpretat de manera personal i diferent pels músics, ha estat realitzat pel projecte audiovisual Calle Sonora, plantejat en directe i en un únic pla seqüència.



Timbla (Satélite K, 2018) és el nou treball de la cantautora, on recull un seguit de cançons del tango i el folklore argentí interpretades de manera personal, apropant-les a la música d’autor. Així, s’entrellacen, de manera senzilla i quasi minimalista, diversos elements com els tocs càlids d’una guitarra flamenca, Toni Porcar, amb les sonoritats més obertes i atmosfèriques, el regust del jazz, la guitarra elèctrica de Sergio Belloso...

Joana de Diego és filla de la desapareguda cantant de tango Elba Picó. Amb aquest nou àlbum ha volgut retre-li un petit homenatge recuperant algunes de les cançons que cantava. L'homenatge de Timbla també va dirigit a dones com Joana de Diego, que han lluitat, emigrat i treballat durament per aconseguir una vida digna; totes aquelles dones i homes de camp que interpretaven bellíssimes cançons per tal de fer una mica menys dura la seva tasca diària.

Joana de Diego i el seu grup faran la presentació d’aquest treball discogràfic al Festival BarnaSants el 24 de març, al Casinet d’Hostafrancs (Barcelona). Per a aquest esdeveniment tindran la col·laboració especial dels músics Xavi Lozano i Xavi de la Salud.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Toni Porcar, Elba Picó, folk, Joana de Diego, Xavi Lozano, estrenes, Xavi de la salut

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.