Actualitat

Arnau Tordera i Magí Canyelles guanyen el 3r Premi Teresa Rebull

El projecte, que connecta la música d’arrel amb la música moderna, ha estat valorat per la seva capacitat d’acostar el repertori tradicional a nous públics

La proposta s’estrenarà durant la propera Fira Mediterrània de Manresa

Obeses presenta el nou disc a la sala Barts i t'hi convidem

| 18/04/2018 a les 14:00h

Anna Crespo, Magí Canyelles, Arnau Tordera, M. Àngels Blasco i David Ibáñez
Anna Crespo, Magí Canyelles, Arnau Tordera, M. Àngels Blasco i David Ibáñez | Fira Mediterrània
Les cançons seran sempre nostres, el projecte del líder del grup Obeses, Arnau Tordera, i de l'intèrpret de tenora Magí Canyelles, és el guanyador de la tercera edició del Premi Teresa Rebull al millor projecte de producció musical en cultura popular i tradicional. Convocat per la Generalitat de Catalunya i Fira Mediterrània, amb la col·laboració de l'Espai Marfà, l'Ajuntament de Girona i la Fundació Casa de la Música del Gironès, el reconeixement ha volgut premiar una proposta que pretén connectar els mons de la música d'arrel i la música moderna amb un tractament atrevit i estèticament trencador del repertori de la cançó tradicional.

Mitjançant el premi, el projecte rebrà 5.000 euros del Departament de Cultura de la Generalitat i realitzarà una estada de creació oferta per l'Espai Marfà i la Fundació Casa de la Música del Gironès. L'espectacle resultant s'estrenarà durant la 21a edició de Fira Mediterrània de Manresa, que tindrà lloc del 4 al 7 d'octubre.

El Departament de Cultura de la Generalitat i la Fira Mediterrània van crear el Premi Teresa Rebull per donar suport a projectes musicals que trobin en els elements de la cultura popular i tradicional el seu eix creatiu. Aquest premi de suport a la tasca dels creadors, que en les anteriors edicions ha premiat artistes com Carles Belda, Carles Sanjosé o Maika Makovski, també vol ser una oportunitat per reivindicar la trajectòria vital de Teresa Rebull, cantant, pintora i activista incansable de la cultura catalana i la lluita feminista i antifranquista, que ens va deixar l’abril del 2015.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, premis, Magí Canyelles, Premi Teresa Rebull, Arnau Tordera, Obeses

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.