actualitat

Imminent ingrés a presó de Valtonyc

El darrer recurs presentat pel raper mallorquí no ha estat acceptat pel Tribunal Constitucional

| 11/05/2018 a les 19:56h

Valtonyc
Valtonyc | Juan Miguel Morales
El raper mallorquí Valtonyc, sobrenom del jove Josep Miquel Arenas, de 24 anys, haurà d'ingressar a presó després que el Tribunal Constitucional hagi rebutjat admetre a tràmit el recurs que la seva defensa havia presentat per evitar la condemna de tres anys i mig. A través d'un comunicat a Twitter el raper ha informat sobre aquest "fet històric" ja que és "el primer músic que entrarà a presó a l'Estat espanyol condemnat per les lletres de les seves cançons".

Tots els concerts i els actes que Valtonyc tenia programats fins a la data queden suspesos, tal com també explica el comunicat. Després d'aquesta notícia, el concert per la llibertat d'expressió del dia 17 de juny a Palma encara pren més rellevància. Aquell dia, una quarantena de grups es reuniran al voltant de la causa en un acte multitudinari organitzat per l'Associació Fer Callar.

La carta, firmada pels familiars, amics i l'equip tècnic de Valtonyc, acaba amb un contundent "Demà pot ser la teva filla, el teu fill. Demà pots ser tu".
 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Valtonyc, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.