festivals

Gilberto Gil i Rubén Blades actuen al Pirineos Sur

Toteking, Gipsy King, Seun Kuty o també visitaran el festival aragonès, que se celebrarà del 13 al 29 de juliol

| 30/05/2018 a les 09:15h

Gilberto Gil & Amigos
Gilberto Gil & Amigos | Arxiu Pirineos Sur
Als que han estat alguna vegada al Pirineos Sur, sempre tornen. El seu escenari únic situat damunt del pantà de Lanuza el converteix en un paratge únic per gaudir de la música en directe. Enguany, el Pirineos Sur tornarà a omplir les muntanyes aragoneses de música entre el 13 i el 29 de juliol, en la que serà la seva XXVII edició. Una cita amb uns caps de cartell internacionals i únics: Rubén Blades, Gilberto Gil, Seun Kuti o Gipsy Kings.

La setmana del global groove
La del 14 de juliol serà la setmana temàtica que des de fa uns anys organitza el Pirineos Sur. Enguany es dedicarà al groove amb concerts diaris en els que es podrà gaudir des del rap andalús de ToteKing, el jazz modern de Sons of Kemet, l'afrobeat funky de Seun Kuti, el groove llatí de la cubana La Dame Blance, el gnawa fonk d'Abdul & The Gang a més d'altres propostes d'arreu.

La nit més llarg
El 27 de juliol se celebrarà una nit única, que començarà a les 20 hores i s'allargarà fins passades les 3 de la matinada. La posta de sol des d'aquest paratge idíl·lic s'acompanyara de la música dels ritmes gitanos: hi serà en Diego Carrasco, André Reayes featuring Gipsy Kings, Shantel & Bucovina Club Prkestar i Dj Pendejo. De colofó, una proposta de trap gitano amb l'espectacle en directe Chavea Music Factory, format pels trapers Moncho Chavea, Omar Montés i Original Elías.
 
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, festivals amb encants, Pirineos Sur, festivals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.