Festivals

Arrenca una setmana frenètica de concerts a Barcelona: el Primavera Sound ja és aquí

Del 28 de maig al 3 de juny torna a la capital catalana un dels grans esdeveniments musicals anuals

Björk, Arctic Monkeys, Núria Graham i Maria Arnal i Marcel Bagés encapçalen un cartell amb més de 250 artistes

| 28/05/2018 a les 13:45h

Primavera Sound
Primavera Sound | Xavier Mercadé
Amb l'última setmana de maig arriba el Primavera Sound. El referencial festival barceloní omple la capital catalana de modernor amb caps de cartell internacionals i artistes locals que representen l'escena catalana més actual, amb una programació que abasta des del pop independent fins a la cançó i el folk. Belle & Sebastian, Björk, The National, Arctic Monkeys i Nick Cave and The Bad Seeds són alguns dels referents internacionals que ompliran un festival que porta també una extensa programació d'artistes catalans.


Els primers d'aterrar al Primavera seran Za!, dins el Primavera a la Ciutat, el dimarts 29 a la sala Apolo. L'endemà, durant l'obertura gratuïta del festival, serà el torn dels psicodèlics Holy Bouncer, i a l'auditori del Fòrum, on només es podrà accedir amb l'abonament complet del festival, del duet de moda Maria Arnal i Marcel Bagés. El dijous 31, ja en l'habitual dinàmica del festival, tornarà a tocar el duet Za!, el fenomen Bad Gyal, els barcelonins d'origen xilè The Zephyr Bones i els mallorquins F/E/A i Oso Leone. L'endemà serà l'ocasió d'escoltar el punk dels llegendaris La Banda Trapera del Río, l'electropop de Marion Harper, la melancolia electrònica d'El Último Vecino i els youtubers Playback Maracas. 
 

Primavera Sound. Foto: Xavier Mercadé


Per començar el cap de setmana, el dissabte serà el torn de la hipnòtica Alicia Carrera, el trap de Damed Squad, el rock divertit de Mujeres i l'indie osonenc de Núria Graham. I finalment, el diumenge de clausura hi haurà les actuacions de Xavier Calvet i el seu pop-rock, l'indie-pop de The Crab Apples, l'intimisme d'Intana, l'electrònica d'Olympic Flames, el pop oníric dels manresans Puput, el piano de Marina Herlop, el pop electrònic de North State i el punk de Fermin Muguruza & The Suicide of Western Culture.
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Fòrum, The Crab Apples, Marina Herlop, Intana, Intena, Núria Graham, Primavera Sound, Za!, Maria Arnal i Marcel Bagés, festivals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.