Videoclip

Núria Garcia navega i dibuixa a «Sunken»

Estrenem el nou videoclip de Núria Garcia, la cançó del qual s'inclourà al seu primer EP, 'Breathless'

| 12/06/2018 a les 12:15h

Núria Garcia
Núria Garcia | Conde Poveda
Núria Garcia presenta el videoclip de la cançó "Sunken", que formarà part del primer EP de la violinista, Breathless (autoeditat, 2018). El clip, dirigit per Conde Poveda, està inspirat en el cinema del director txec Karel Zeman, un dels pioners de  l'animació cinematogràfica a Europa. Al videoclip, l'artista i el seu violí guien l'espectador per diversos paisatges fets a través de maquetes de paper i dibuixos a mà. 


Per a qui encara no conegui Núria Garcia, la seva música es basa en cançons pròpies de base instrumental on es barreja l'electrònica amb el so d'un violí elèctric. En directe, Garcia porta un set ampli de controladors, pedals d'efectes per al violí i sintetitzadors que a través del programa Ableton Live desemboquen en la seva música inconfusible.

La cançó que estrenem va ser composta fa menys d'un any, quan estava en una època molt reflexiva. En les seves pròpies paraules, el tema "Sunken" s'inspira a partir d'una estampa molt concreta: "En ple sentiment de nostàlgia em vaig imaginar un vaixell vell, fosc, amb olor de fusta mullada i vi, en un dia de tempesta en què les gavines emetien sons que vaig intentar imitar amb el violí. En aquesta peça em vaig deixar guiar bastant per la intuïció i per les imatges que tenia al cap".
 

Portada del single "Sunken" de Núria Garcia. Foto: Conde Poveda

Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrena, Núria Garcia, videoclip, Sunken, Breathless

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.