Festival

Els grups amb més Vida

Repassem els artistes de la cinquena edició del festival del Garraf

St. Vincent, Fanz Ferdinand i They Might Be Giants, caps de cartell internacionals

Albert Pla, Núria Graham i El Petit de Cal Eril, entre els grups catalans

El festival Vida incorpora 30 nous noms al cartell

| 21/06/2018 a les 15:00h

Franz Ferdinand
Franz Ferdinand | Arxiu del grup

La capital del Garraf s'ha erigit amb el Vida com un dels escenaris catalans de l'estiu més cool, amb grans estrelles internacionals i planetes locals de la música alternativa. Un festival amb encant en un racó paradisíac acaronat per la brisa mediterrània.

Queda una setmana per l'edició d'aniversari –que tindrà lloc del 28 de juny a l'1 de juliol– i ja no en queden abonaments, però sí entrades de dia. A Enderrock.cat engeguem el compte enrere repassant els grups més destacats que no et pots perdre!


 

Dijous 28 de juny
Després de set anys de silenci discogràfic, Los Planetas han tornat amb Zona temporalmente autónoma (El Ejército Rojo & El Volcán Música, 2017). El duet de folk americana Calexico presentarà el seu novè treball, The Thread That Keep Us (City Slang, 2018), mentre que també s'exhibirà el neosoul més elegant i prometedor de Curtis Harding.

La quota local anirà a càrrec del quartet indie de Santa Eulàlia de Ronçana The Crab Apples i el punk fosc dels alacantins Futuro Terror.


 

Divendres 29 de juny
Els plats forts de la segona jornada seran Franz Ferdinand i St. Vincent. La banda de Glasgow presentarà el seu darrer disc, Always Ascending (Domino, 2017), on es combina pop-rock i sonoritat setantera d'aire discotequer. Annie Clark, popularment coneguda com a St. Vincent, presentarà el seu cinquè treball d'estudi, una onada de softrock i electropop.

Qui es retrobarà amb la nord-americana en un mateix cartell és Núria Graham. L'osonenca va telonejar St. Vincent a Madrid i Barcelona, i ara en un mateix festival presentarà nou disc, Does It Ring a Bell? (El Segell del Primavera, 2017). 

També desfilaran pel Vida els illencs The Wheels i el seu pop psicodèlic, els irreverents Za! i, per als que tinguin ganes de ballar, la selecció musical de Guille Milkyway


 

Dissabte 30 de juny
Iron & Wine i They Might Be Giants són els plats forts de la tercera jornada del festival.

Des de Carolina del Sud, l'alter ego musical de Sam Beam aterrarà al Garraf amb el folk càlid d'Iron & Wine. I també el rock alternatiu de They Might Be Giants i l'esplendorós El Petit de Cal Eril

Diumenge 1 de juliol
La darrera jornada s'acabarà amb els vigatans Est Oest i el seu segon disc de pop electrònic, El gir (RHRN, 2018); la darrera aventura de Xavi Alías, Carib (Escafandra Records, 2017), i els hipnòtics Desert, entre d'altres. 

Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, festival, Vida Festival 2018, Vida

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.