Festivals

La Nova Cançó centra la programació del Correllengua 2018

Pau Alabajos, Núria Feliu i Cesk Freixas són alguns dels músics que hi actuaran

| 25/06/2018 a les 13:19h

Pau Alabajos
Pau Alabajos | Xepo W. S.
La vint-i-cinquena edició del Correllengua comença aquest dilluns amb el primer dels quatre actes organitzats per la Coordinadora d'Associacions per la Llengua Catalana (CAL). Aquest any el fenomen de la Nova Cançó és l'epicentre temàtic de la iniciativa cultural que pretén reivindicar la llengua, la cultura i els anhels del poble català. El barri de Sants és la ubicació escollida per aglutinar els actes d'aquesta edició.

Més enllà de la presentació oficial que tindrà lloc aquest dilluns a la Casa Golferichs i on es projectarà el vídeo del Correllengua i es llegiran fragments de cançons de la Nova Cançó, serà el dijous 28 de juny quan el Correllengua desplegarà els continguts d'enguany. Aquell dia a la Llaieltat Santsenca es farà una taula rodona amb Lluís Gendrau (director editorial  d'Enderrock), Pere Camps (BarnaSants), Àngel Casas (periodista) i Núria Feliu. El periodista Jordi Bianciotto moderarà el debat al voltant de la Nova Cançó.

El divendres 28 es farà un recital poeticomusical sobre la Nova Cançó a càrrec de Jaume Calatayud i Vicente Monera. El mateix dia també hi haurà parlaments institucionals i es durà a terme el lliurament de premis del Concurs de Cartells. L’acte tindrà lloc a la Sala de Plens de la Seu del Districte de Sants-Montjuïc.

L'acte gros d'aquest setzè Correllengua serà el dissabte 30 de juny, amb una jornada de celebració al Parc de l'Espanya Industrial del barri de Sants on col·laboraran entitats culturals, veïnals i altres col·lectius del barri implicats en la causa lingüística. Entre els concerts que hi haurà s'hi troben els noms de músics com Pau Alabajos, Cesk Freixas Núria Feliu. El mateix dia es presentarà el mural gegant del Correllengua i hi haurà parades de les entitats, gegants, espectacle infantil i concurs de dibuixos.

Cartell del Correllengua 2018

Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Noca Cançó, Correllengua 2018, llengua, Sants, Correllengua, festivals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.