Festivals

El jazz té un pes especial al Grec d'aquest any

El festival programa cinc concerts per commemorar els 50 anys del Festival Internacional de Jazz de Barcelona

| 02/07/2018 a les 16:00h

Imatge del Festival Grec 2018
Imatge del Festival Grec 2018 | Arxiu del festival

El Festival Grec de Barcelona ofereix aquest any una programació especial dedicada a celebrar la cinquantena edició del Festival Internacional de Jazz de Barcelona. Es programen cinc concerts que tindran lloc a la sala Barts de Barcelona i al Teatre Grec entre el 6 i el 25 de juliol.

Snarky Puppy, una de les bandes de referència del jazz contemporani, obrirà el cicle de concerts el pròxim 6 de juliol a la sala Barts de Barcelona. La següent cita tindrà lloc el 7 de juliol al Teatre Grec de mans del guitarrista Pat Metheny, que actuarà acompanyat del seu quartet habitual. 

El festival continuarà amb el concert de Cory Henry, exteclista del grup Snarky Puppy, aquest cop acompanyat de The Funk Apostles a la sala Barts el 19 de juliol. I el precedirà el sextet liderat per Robert Glasper, que actuarà el 24 de juliol a la Barts amb el seu grup R+R=NOW. 

L'encarregada de clausurar el festival serà la cantant guanyadora de dos  Grammys Cécile McLorin, el 25 de juliol a la Barts.

Especial: Festivals
Arxivat a: 440Clàssica&Jazz, festival, Jazz al Grec, Festival Grec, Festival Internacional de Jazz de Barcelona, festivals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.