Videoclips

Les pulsacions solidàries del nou videoclip de Raska

Estrenem el clip de 'Latidos', cançó on també col·labora el raper Young Johnson

| 05/07/2018 a les 12:00h

Raska
Raska | Gisela Jané
Raska torna a la càrrega presentant-nos el videoclip de "Latidos". Dos anys després del llançament del seu tercer àlbum, Reneix de les cendres (Temps Record, 2016), el grup del Baix Montseny treu nou material, aquest cop acompanyat del raper Young Johnson.


Maiol Bosch, vocalista del grup, explica que Latidos pren com a idea principal la solidaritat: "Sovint ens oblidem que la millor manera d'avançar tant personalment com col·lectivament és unint esforços. Per tant, hem d'estar disposats a estendre la mà a qui li faci falta, però també hem de ser conscients que no cal que afrontem les nostres batalles sols, segurament en sortirem més ben parats si ens deixem ajudar".

El grup, que es mou entre el rock i el mestissatge, presenta una cançó reivindicativa tant per la lletra com pel videoclip. Pel que fa al metratge, Maiol Bosch explica que al clip es "narra la història de diferents personatges que, per circumstàncies diverses, es troben en situacions de necessitat o rebuig. Mentre avança la història tots ells descobreixen no només que hi ha algú disposat a ajudar-los, sinó que ells a la vegada també es poden convertir en un petit heroi per a algú altre. La solidaritat és el testimoni que es van passant els protagonistes, un testimoni que va creixent, que es retroalimenta".

Des de l'inici Raska ha apostat per un binomi entre la festa i la crítica social, i ha convertit la música en un instrument de denúncia social. Això els ha portat a participar en moltes causes solidàries, com per exemple al concert de Refusats Cardedeu, un acte solidari organitzat per les plataformes Proactiva Open Arms i Stop Mare Mortrum.

Aquest estiu el grup es dedicarà a preparar les noves cançons per al següent àlbum. Tot i això no es perdran algunes cites obligades com la Fetsa Major del Baix Montseny, on hi ha les arrels del grup.
Especial: Videoclips
Arxivat a: Enderrock, Latidos, videoclips, Young Johnson, Raska, estrena

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.