Videoclip

Estrenem «Ni un pas enrere!», el nou clam dedicat als presos polítics i als exiliats

El projecte de cançó i videoclip coordinat entre Hector Suñol i Guillem Solé de Buhos ha tingut la col·laboració d'una vintena d'artistes

Els Catarres, Pemi Fortuny, Ivette Nadal, Suu, A Sound of Thunder i Brams, entre altres, hi participen

El «No Surrender» de Springsteen es versionarà al català en suport a Puigdemont i als presos polítics

| 12/07/2018 a les 13:00h

Guillem Solé de Buhos i el realitzador Hector Suñol acompanyats d'Èric Vergés d'Els Catarres i Ivette Nadal
Guillem Solé de Buhos i el realitzador Hector Suñol acompanyats d'Èric Vergés d'Els Catarres i Ivette Nadal
Després del ressò del videoclip "No Surrender", dedicat al MHP Carles Puigdemont i publicat durant els dies en què es trobava tancat a la presó a Alemanya, ara arriba un nou metratge  en record de tots els presos polítics i exiliats de Catalunya. La cançó, titulada "Ni un pas enrere!", ha aconseguit ajuntar un gran nombre de noms de la música catalana per a l'enregistrament de la versió de Bruce Springsteen i la gravació del videoclip. A Enderrock.cat estrenem aquests sis minuts d'audiovisual on es combinen imatges dels músics participants amb fotogrames del llargmetratge Not a Step Back, dirigit pel mateix realitzador del videoclip, Hector Suñol.


Si Hector Suñol s'ha encarregat de tota la part tècnica del videoclip (ja ho havia fet amb hits audiovisuals com el clip de A Sound of Thunder), Guillem Solé (cantant de Buhos) ha tingut un paper clau pel que fa al tema musical i logístic. Solé, a més de compondre de nou la lletra de la cançó del "Boss", també ha estat qui ha unit la vintena d'artistes catalans per a aquesta causa.

En el metratge hi participen les veus d'Èric Vergés d'Els Catarres, Gemma Humet, Suu, Ivette Nadal, Pemi Fortuny i el mateix Guillem Solé de Buhos. En un pla més simbòlic el videoclip també ha tingut la col·laboració especial d'altres artistes catalans, com també d'algunes entitats del país com el Lleida Esportiu. Llistant-les hi trobem A Sound of Thunder, Brams, Cesk Freixas, Crossing, Els Pets, Gerry Mulvenna, Gossos, Jaume Jové, Joan Rovira, Meritxell Gené, Pastorets Rock, Pepet i Marieta, Quim Vila, Sopa de Cabra i Xeic!

Seguint amb la mateixa temàtica, aquest divendres 13 de juliol el realitzador del videoclip presentarà el llargmetratge Not a Step Back a la plaça de l'1 d'Octubre de les Borges Blanques. La pel·lícula ha estat seleccionada pel History Film Festival de Rijeka (Croàcia) i també formarà part de la secció oficial del Cerdanya Film Festival a l'agost.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, videoclip, videoclips, Ni un pas enrere!, estrena

COMENTARIS

Enderrock

Maria Ester Portaro Machado, 13/07/2018 a les 05:12

Orgullosa de lo hecho adelante es un gran camino,el camino y la canción
Gran compromiso con Catalunya!

Ni un pas enrere

Araceli Moyà, 13/07/2018 a les 19:14

Moltes gràcies per fer possible aquest vídeo

Felicitats, ha quedat ....................PERFECTE................

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.